+32 (0)3 820 72 82       info@benbc.be

Contact

Heeft u vragen? Of een opmerking die u ons graag zou meedelen? Contacteer ons via de gegevens hieronder.

Benelux Businesscenter n.v.
Natascha Van den Broeck
Boomsesteenweg 690
2610 Antwerpen

Tel: +32 (0)3 820 72 82
Email: info@benbc.be

Komende vanuit richting Brussel (E19)

Uitrit nr 6 Wilrijk – Mortsel – Hoboken. Richting Wilrijk volgen. U komt op een autoweg en blijft rechtdoor volgen tot aan de 3de lichten: u gaat onder het viaduct door en slaat onmiddellijk links af naast het viaduct. U bevindt zich nu op de Boomsesteenweg. U blijft deze weg volgen tot +/- 100m voorbij het einde van het viaduct. Benelux Businesscenter bevindt zich op uw rechterkant in het witte gebouw waarop in het rood Van Den Borre staat. U kan zich met de lift of per trap naar de derde verdieping begeven.

Komende vanuit richting Brussel via Boom (A12)

U neemt het parallel rechts baanvak van de A12 vanaf de richting-aanwijzing Wilrijk-Mortsel-Hoboken (ter hoogte van het bedrijf Atlas Copco). Aan de eerstvolgende lichten draait u onder het viaduct door 180° terug,zodat u zich opnieuw op de Boomsesteenweg, maar dan richting Boom, bevindt. U blijft deze weg volgen tot +/- 100m voorbij het einde van het viaduct. Benelux Businesscenter bevindt zich op uw rechterkant in het witte gebouw waarop in het rood Van Den Borre staat. U kunt zich met de lift of per trap naar de derde verdieping begeven.

Komende vanuit Gent (E17)

of Nederland (E19) via de R1 (Ring rond Antwerpen) Op de Ring rond Antwerpen neemt u de afslag naar de A12 richting Brussel/Boom. U volgt een tunnel en vervolgens rijdt u een viaduct op, dat +/- 2km lang is. Op het viaduct sorteert u rechts voor, want waar het viaduct beneden komt, moet u onmiddellijk de uitrit nemen. U komt zo op de parallelweg. Benelux Businesscenter bevindt zich onmiddellijk op uw rechterkant in het witte gebouw waarop in het rood Van Den Borre staat. U kan zich met de lift of per trap naar de derde verdieping begeven.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Lijn 500 met vertrekpunt Rooseveltplaats in Antwerpen (op wandelafstand van het Centraal Station), brengen u tot op de Boomsesteenweg in Wilrijk. U neemt de halte aan het Q8-station aan de Oude Baan, en loopt vervolgens +/- 100m tegen de busrichting in. Benelux Businesscenter bevindt zich onmiddellijk op uw rechterkant in het witte gebouw waarop in het rood Van Den Borre staat. U kan zich met de lift of per trap naar de derde verdieping begeven.