+32 (0)3 820 72 82       info@benbc.be

Waarom zou u kiezen voor een business center?

Een business center biedt een complete oplossing voor kantoorhuur aan:

  • Eénmanszaken
  • Startende bedrijven
  • Bedrijven met uiterst flexibele huurbehoeften

De kantoorruimten zijn volledig gemeubileerd en beschikken over een groot aantal gemeenschappelijke faciliteiten, evenals ervaren administratief personeel met een uitgekiend gevoel voor dienstverlening.

De kosten van volledig ingerichte kantoren omvatten behalve de huursom ook kosten voor (administratieve) dienstverlening. U betaalt een vast maandelijks bedrag per werkplek.

Deze prijs omvat: huur, belastingen en diensten zoals meubilering, licht, verwarming, airconditioning, breedband internet, onderhoud, receptiedienst, schoonmaak, beveiliging, diverse verzekeringen, gebruik van keuken en toilet.

Voor andere faciliteiten zoals gebruik van vergaderruimten, kopieermachines, printers, gebruik telefoon,  etc. wordt u enkel het effectief gebruik aangerekend.

Waarom zou u liever een business center kiezen dan een traditionele huur-bedrijfsruimte?

Een kantoorwerkplek in een business center biedt u de grootst mogelijke flexibiliteit en bespaart u onaangename extra uitgaven.
U hoeft zich niet voor een langere periode vast te leggen dan u kunt overzien.

Bovendien is Benelux Businesscenter zo flexibel dat u op de kortst mogelijke termijn kunt veranderen naar een grotere of kleinere ruimte, al naar gelang uw behoefte.

De eerste maanden zijn kritiek voor elk bedrijf in de opstartfase. Met een kantoor in een business center gaat u de vele praktische problemen uit de weg, die vaak samengaan met de start van werkzaamheden op een nieuwe bedrijfslocatie.

Dankzij de diensten die een business center u biedt, hebt u vanaf dag één de rust om zich te concentreren op uw eigen bedrijf, en niets anders. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u gemakkelijk en eenvoudig uitbreiden naar grotere ruimten in hetzelfde business center.

Onze slogan luidt dan ook :

We can manage all your non-core activities while you run your business